Хотел ZARA

ZARA Приморско е уютен семеен хотел за спокоен отдих в съвременна и модерна обстановка, предлагащ серия от предимства пред традиционните за българските туристи квартири и къщи за гости. Тук можете да намерите всички условия и услуги, които предлагаме, както и обширна информация за град Приморско. Семеен хотел ZARA се намира на 300 метра от Северния плаж, в най-тихата част на град Приморско, в новият квартал. Хотелът е в близост до живописната зона на резерват „Ропотамо”, с изглед към морето, Маслен нос и резиденция Перла.

Лов и риболов
There are no translations available.

Лов и Риболов

 
Община Приморско
There are no translations available.

Информация за Общината и нейното управление

 
Международен младежки център
There are no translations available.

Международен младежки центърМеждународният младежки център, по-известен като ММЦ Приморско е курортно селище, което се намира в залив между градовете Приморско и Китен. Разполага с различни възможности за летен отдих, хотели, вили, бунгала, ресторанти и питейни заведения, както и с обширен плаж.

Дяволската река го разделя от град Приморско, а на юг вековна гора го ограничава от Китен. Тъй като ММЦ Приморско е разположен в залив, морето в комплекса е плитко, а водата топла. Част от селището е защитена територия, където могат да се видят характерните за Южното Черноморие пясъчни дюни.

 
Спорт
There are no translations available.

Спорт

 
Развлечения
There are no translations available.

Развлечения

 
Více článků...
<< Začátek < Předchozí 1 2 Další > Konec >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Времето днес

Времето утре

Left direction
Пясъчни дюни - Перла
Резерват Ропотамо
Аркутино
водни лилии
Река Ропотамо
Дяволската река
Right direction